Mahtab Rahimi (f. 1980)


Tlf.nr. 61 50 90 21.
Jeg har ingen faste telefontider. Hvis du efterlader besked på svareren, vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Mail: Mahtabrahimi@protonmail.com

Autoriseret klinisk psykolog og EMDR-terapeut

  • Individuel psykoterapi
  • Psykologisk rådgivning
  • Traumefokuseret psykoterapi med EMDR
  • Parsamtaler
  • Supervision af psykologer/terapeuter, tillidsvalgte samt plejeforældre til unge

Jeg har over 13 års erfaring som klinisk psykolog med de eksistentielle temaer og svære problematikker, som rammer unge og voksne mennesker i forskellige perioder af vores liv. Jeg har en psykodynamisk referenceramme og benytter derudover en eksistentiel og helhedsorienteret tilgang i mine terapier.

I samtalerne går du og jeg på opdagelse i dine livsmønstre og ser på det, der tynger dig fra din fortid og i din nutid. Jeg er optaget af, at vi sammen, i det rette tempo, hjælper dig til at opnå mere indsigt, kropslig frihed og plads til at være dit autentiske jeg, så du fremadrettet nemmere kan leve det liv, du ønsker dig.

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Er det min vurdering, at du er bedre hjulpet andetsteds, hjælper jeg dig gerne videre med information om dette.

Uddannelse
Cand.psych. fra Københavns Universitet (2007). Autoriseret af Psykolognævnet (2010). Uddannet EMDR-terapeut. Grunduddannelse i FIT (Feedback-Informed-Treatment) samt ISTDP (Intensiv Dynamisk Korttidsterapi). I gang med 2-årig specialistuddannelse inden for Mentaliseringsbaseret Terapi til voksne.

Arbejdsmæssige erfaringer
Jeg har siden 2012 været ansat som klinisk psykolog i Socialforvaltningen, Københavns Kommune. I mit nuværende job som områdepsykolog i BBU-Nørrebro-Bispebjerg arbejder jeg med psykoterapeutisk behandling af unge og voksne samt med organisatorisk udvikling.

I årene 2012-2019 arbejdede jeg i Ungdomsklinikken/Ungeteamet i Psykologhuset for Børn og Unge med psykoterapeutisk behandling til unge og voksne. Sideløbende hermed varetog jeg i 2014-2019 en post som tillidsrepræsentant for over 30 psykologer.

I mine tidligere ansættelser har jeg arbejdet som klinisk psykolog i Ungdomspsykiatrisk Afsnit Næstved, Institut for Militærpsykologi i Forsvaret, Psykologpraksis ved Hovedbanen, Familiehuset i Brøndby og Familiehuset Nørrebro-Bispebjerg.

Privat praksis
Fuldtidspraksis 2008-2009. Deltidspraksis 2010 samt 2021.

Målgruppe: Unge (fra ca. 13 år), voksne og par.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. Jeg er registreret som behandler i Sygeforsikringen Danmark, hvis medlemmer kan få tilskud.